Tyytyväiset työntekijät tuovat yritykseen vauhtia

Aurinko valaisee stadionia kirkkaasti ja tuo valkoiset viivat hyvin esille. Urheilukentällä on parhaillaan menossa harjoitukset. Kuvassa näkyy kahdeksan rataa ja ne eroavat toistaan vain pituuden suhteen.

Urheilussa ja liike-elämässä on samoja ominaisuuksia. Huolellinen valmistautuminen ja asioiden toistaminen tuo varmuutta. Jonne Seppä nostaa esille Helsingin Sanomien artikkelissa, ettei työ pelkästään riitä. Suorittamisen rinnalla yrityksen on hyvä katsoa pintaa syvemmälle ja tarkastella, mitä työntekijät saavat itselleen.

Miten viihtymistä voi parantaa? Onnistumisten tunteet ja uuden oppiminen tuovat sisältöä. Verkko avaa mahdollisuuksia kohdata toisiamme eri tilanteissa. On luontevaa hoitaa osa tehtävistä itsenäisesti. Myös yhdessä tekemistä tarvitaan. Kun työntekijät saavat osallistumisestaan myönteisiä kokemuksia, he ovat tyytyväisempiä yritykseen. Tämä näkyy asiakkaille.

Yhteistyöstä saa etuja. Jokainen voi tuoda esille omia kokemuksia ja havaintoja, jotka jäisivät muuten tunnistamatta. Avoimuus antaa siivet – on helppoa heittää ajatuksia ilmaan, kun ryhmä antaa tukea. Kannustavan ilmapiirin luonti on tärkeää, ja tähän me panostamme omissa asiantuntijapalveluissamme.

Onko ensimmäinen rata paras? Ruuhkassa ei pääse aina juoksemaan omaa tahtia. Viisas valmentaja kuuntelee urheilijaa ja löytää hänen kanssaan sopivat tavat. Kun vauhtia riittää, voi juosta pidemmän matkan ja päästä maaliin voittajana.