Näkyminen verkossa

Leipomo on asetellut tuotteet kauniisti. Ohitse kävellessä katse kiinnittyy niihin nopeasti. Ostaminen on sujuvaa ja hyvältä tuoksuvat herkut saa saman tien mukaansa. Palvelun ystävällisyys ja välittömyys herättävät luottamusta.

Perinteinen kaupankäynti on aina arvokasta. Verkko kulkee sen rinnalla ja tuo vapautta. Ihmiset ovat aktiivisia tekemään asioita itsekseen. Älypuhelin kulkee luontevasti niin työssä kuin vapaa-ajalla. Sopivan tilaisuuden tullen voi käydä yrityksen kotisivuilla katsomassa, mitä uutta on tarjolla.

Sini Jokiniemi kertoo Talouselämän artikkelissa, ettei myyntiä voi ulkoistaa roboteille. Kun yritys rakentaa verkkoasiointia, on hyvä kiinnittää huomiota osaamiseen, tietoon, sisältöön ja helppouteen. Näin syntyy asiakaskokemuksia, jotka jäävät mieleen.

Mikä ihmisille on tärkeää? Osa haluaa löytää ajankohtaista tietoa. Joukkoon kuuluu myös heitä, joille mielenkiintoinen sisältö tuo väriä päivään. Huolellinen suunnittelu luo perustan ja arvo syntyy tekemisestä. Hyvät käytännöt ohjaavat kotisivujen toteutusta ja sisältö syntyy aidosta sanomasta. Näin me toimimme, kun toteutamme asiakkaillemme kotisivuja.

Palataan hetkeen, jossa syödään hiljattain ostettuja leipomuksia ystävien kesken. Maku on raikas ja munkit sulavat suussa. Keskustelun lopuksi yksi vieraista kysyy leipomon nimeä. Käynti kotisivuilla tuo varmuutta, minkä ansiosta myös vieras päättää lähteä samaan paikkaan ostamaan herkkuja.

Toivotamme asiakkaillemme iloista vappua!