Valokuva kertoo tuotteen laadusta

Verkossa asioit kätevästi. Ajankohdan voi valita sen mukaan, mikä omaan päivään sopii. Selaaminen on nopeaa, kun tuotteet on ryhmitelty selkeästi. Ostopäätös on kuitenkin tehtävä ennen kokeilua. Minkä perusteella joukosta löytyy se oikea?

Ylhäällä on siniset piikkarit valkoista taustaa vasten. Uutuudenkarheutta on pinnassa ja oranssiset nauhat antavat mukavan säväyksen. Miten tällainen valokuva syntyy? Valaistus on toteutettu kahdella studiovalolla – suuntaa ja tehokkuutta on säädetty, jotta pintamateriaali tulee luotevasti esille. Tarkkuus on saatu aikaan Sigman makro-objektiivilla ja huolellinen kuvankäsittely viimeistelee lopputuloksen.

On hyvä panostaa tuotteiden näytteilleasetteluun myös verkossa. Valokuvat ovat tehokas tapa herättää katsojan mielenkiinto. Alla ovat samat urheilukengät, mutta tällä kertaa toteutuksessa on käytetty kännykkää. Valaistuksessa on ollut mukana kännykän oma salama ja huonevalo. Kuvankäsittely on jätetty tarkoituksella tekemättä.

 

 

Piikkarit ovat samat kummassakin, mutta kokemus on katsojalle silti erilainen. Kumpi herättää omia tunteitasi paremmin? Onnistunut valokuva on helppo aistia, saa aikaan positiivisia reaktioita sekä piirtyy heti mieleen.

Kännykällä kuvaaminen on vaivatonta muttei valttia joka tilanteessa. Laatu koostuu monesta tekijästä. Valokuvaus on tekniikkaa ja kuvankäsittelyä. Lisäksi tarvitaan sommittelua sekä taitoa elää hetkissä ja tilanteissa. Uskomme yhteistyöhön, jossa otamme asiakkaan mukaan toteutukseen. Näin varmistamme, että tavoitteet näkyvät tuloksessa.