tori on tuoreita vihanneksia täynnä.

Kotisivut ovat näyteikkuna tuotteisiin ja palveluihin

Kauppias on rakentamassa näyteikkunaa. Sesongin aikaan tarjottavaa on paljon, ja siksi tuotteiden esillepano tehdään huolella. Myyntipöytää on suunniteltu etukäteen.  Sitä muutetaan päivän kuluessa, jotta asiakkaiden on helppo etsiä ja valita tuotteita.

Ihmiset ovat kerääntyneet torille. Kuvan etualalla on syksyn satoa, ja puiset korit houkuttelevat poimimaan tuoretta mukaan. Huomiota herättävät juurekset ovat keskellä, kun taas vaaleammat ovat ripoteltuina tasaisesti eri kohtiin.

Esimerkki kertoo siitä, mitä asiakkaitten parhaaksi voi tehdä. Kännykällä on yhä suurempi rooli ihmisten elämässä. Tämän johdosta tuotteet ja palvelut kannattaa viedä verkkoon. Kotisivut ovat hyvä työkalu, kun yritys haluaa kertoa toiminnastaan paremmin.

Mitä tarvitaan rakentamiseen? Kotisivut koostuvat kolmesta osasta:

  • helppokäyttöinen teknologia
  • oma visuaalinen ilme
  • ainutlaatuinen sisältö

Ensimmäiseksi valitaan teknologia. WordPress sopii hyvin alustaksi ja tarjoaa runsaasti erilaisia teemoja. Valmis pohja auttaa toteutuksessa – yrityksen on helpompi luoda ja saada oma visuaalinen ilme kerralla kuntoon. Meillä on asiasta omakohtaista kokemusta, sillä olemme uudistaneet yrityksemme kotisivut WordPressillä.

Mikä merkitys on kotisivujen sisällöllä? On hyvä jakaa asiakkaille tietoa sekä tuottaa heille kokemuksia. Perinteistä näyteikkunaa voi käyttää lähtökohtana. Valokuvilla herätetään kiinnostus, kun taas sanoilla tehdään toiminta näkyväksi. Ajankohtaisuus on tärkeä ominaisuus kotisivuissa. Kun teknologia on helppokäyttöinen, yrityksen henkilöstö pystyy muokkaamaan sisältöä. Tämän ansiosta näyteikkuna ei pysy samana vaan elää ajassa mukana.