TEHOA SÄHKÖISISTÄ PALVELUISTA

Olemme teknologiakumppanisi, kun yrityksesi haluaa tehostaa liiketoimintaa uusilla digitaalisilla palveluilla. Yrityksesi liiketoiminnan, työtapojen ja tarpeiden ymmärtäminen on meille tärkeää. Tällä tavalla osaamme työstää ideoistasi työkalun, joka sopii jokapäiväiseen käyttöösi.

Kehitystyö etenee pienin ja nopein askelin, jotta pääset vaivattomasti kokeilemaan ja testaamaan työmme tuloksia. Palautteesi on meille arvokasta – uskomme, että loppukäyttäjänä olet paras asiantuntija kertomaan, millainen työkalu palvelee sinua parhaiten. Tiivis ja mutkaton yhteydenpito on yksi tärkeimmistä toimintatavoistamme, minkä ansiosta voimme huomioida tavoitteidesi tarkentumisen kehitystyön aikana.

Tuemme ja tarvittaessa jatkokehitämme toteuttamiamme sähköisiä palveluja toimituksen jälkeenkin. Tarjoamme myös luotettavia ja nopeasti käyttöön otettavia pilvipalveluratkaisuja. Rakennamme palveluillesi teknisen alustan ja huolehdimme puolestasi niiden valvonnasta ja ylläpidosta.

VARMUUTTA PILVIPALVELUILLA

Tarjoamme käyttöösi pilvipalveluratkaisuja, jotka mahdollistavat kotisivujen ja sähköisten palveluiden käyttöönoton pienellä vaivalla ilman suuria investointeja. Teknologia-alustana käytämme Amazonia, joka on maailman johtava pilvialustojen tarjoaja.

Vastaamme ylläpidosta, saatavuudesta ja sen valvonnasta sekä tietoturvasta. Saat erittäin varman ympäristön kiinteään kuukausihintaan eikä sinun tarvitse huolehtia laitteiden kunnossapidosta, tietoturvasta tai sähköisten palvelujen säännöllisistä päivityksistä.