UUTTA ILMETTÄ KOTISIVUILLE

Tarjoamme yhteistyötä, kun kaipaat uudistusta yrityksesi kotisivuille. Käymme läpi nykytilanteesi, ja luomme selkeät tavoitteet. Saat tietää, millaiset kotisivut palvelisivat sinua ja omia asiakkaitasi parhaiten.

Helppokäyttöinen teknologia mahdollistaa enemmän. WordPressillä työ etenee vaiheittain, ja voit seurata toteutusta. Näin varmistamme, että kotisivujen ulkoasu ja toiminnallisuus istuvat yrityksesi tarpeisiin.

Kotisivut ovat näyteikkuna tuotteisiin ja palveluihin. Ajankohtaisuus on tärkeä ominaisuus. Kun uudet kotisivut ovat käytössä, autamme jatkossa, esim. tekstien ja kuvien päivittämisessä. Myös kotisivujen tekninen tuki on osa työtämme.

Haluatko uudistaa näkymääsi verkossa?  Annamme blogissa viisi vinkkiä, joilla saat uutta ilmettä kotisivuillesi. Keskustelemme mielellämme, miten voimme helpottaa digimarkkinointiasi. Ota meihin yhteyttä.

LISÄÄ LIIKETTÄ SOSIAALISEEN MEDIAAN

Sosiaalinen media antaa palettiin väriä. Yrityksesi kannattaa tarttua tilaisuuteen ja luoda kontaktipintaa siellä, missä ihmiset viihtyvät. Olemme käytännön osaajia, kun haluat lisää liikettä sosiaaliseen mediaan.

Sosiaalinen media edistää kanssakäymistä. Se on tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja. Sosiaalisen median työkalujen käyttöönotto on edullista. Suunnittelun avulla punainen lanka pysyy omissa käsissä. Annamme sinulle tukea:

  • somekalenterin laadinta
  • päivitysten toteutus
  • seuranta

Sosiaalinen media elää tässä hetkessä. Mitä enemmän säännöllisyyttä, sitä enemmän tulee rutiinia. Huolehdimme päivitysten toteutuksesta ja seurannasta. Tämän ansiosta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi paremmin.

Opastusta on saatavilla myös blogissa. Tutustu, mihin asioihin on hyvä kiinnittää huomiota somessa.

aurinkoinen katu kaupungin sydämessä
somessa sydän kertoo tykäämisestä
Ihmiset kulkevat sisäpihalla