OMAT ASIAKASRATKAISUT

Tarjoamme kehitystyötä,  jotta voit jakaa tietoa, laajentaa palveluvalikoimaa ja luoda uusia kokemuksia asiakkaillesi. Lähdemme liikkeelle nykytilanteesta, jossa tunnistamme yrityksesi tarpeet. Otamme henkilöstösi mukaan keskusteluihin. Ideat nousevat pintaan heidän kokemuksensa ja meidän asiantuntemuksemme kautta. 

Etsimme aktiivisesti tietoa ja sovellamme sitä sujuvasti työssämme. Lopputuloksena syntyy suunnitelma, jonka avulla toimit asiakkaittesi kanssa paremmin. Annamme neuvontaa ideoiden käyttöönotosta ja vastaamme tarvittaessa toteutuksesta. Panostamme ratkaisuissa helposti käytettäviä työkaluja, kuten sosiaalista mediaa, verkkokauppaa ja kotisivuja. Lisäksi meillä on valmiutta rakentaa sähköisiä palveluja.

Arvostamme projekteissa jatkuvuutta. Kun yrityksesi on tullut tutuksi, saamme tulevat työt helposti käytiin. Meillä on lisäpalveluja, kun haluat yrityksellesi uutta ilmettä tai kotisivuja. Näin lisäät omaa näkyvyyttäsi verkossa.

NÄIN TOIMIMME

KOHTI UUTTA SUUNTAA
Yhteistyömme saa alkunsa, kun yrityksesi haluaa mennä uuteen suuntaan. Asiakkaittesi tarpeet luovat lähtökohdan. Laatu paranee oikeanlaisella tekemisellä. Kun tavoite pysyy kirkkaan mielessä, pääsee eteenpäin varmemmin.
VAUHTIA IDEOISTA
Yritykselläsi on paljon kokemusta, joka kannattaa käyttää hyödyksi. Ideat lentävät parhaiten avoimessa keskustelussa. Saat tuoretta ymmärrystä siitä, mitä voit tehdä asiakkaillesi.
YHDESSÄ RATKAISUIHIN
Arvo syntyy ihmisistä. Tarjoamme asiantuntemusta, joka toimii ponnahduslautana ideoiden luonnissa ja käyttöönotossa. Henkilöstösi mukanaolo on tärkeää ja edistää muutoksen aikaansaamista.

YRITYSILME JA KOTISIVUJEN TOTEUTUS

Uudistamme yrityksesi ilmeen, kun haluat lisätä näkyvyyttä verkossa. Valokuvilla kerrotaan tilanteista, hetkistä ja tunnelmista. Yrityksesi toiminta tehdään tunnetuksi sanoilla.

Suunnittelemme toimeksiannon huolellisesti. Työn etenemistä voi helposti seurata vaiheittain. Tällä tavalla varmistamme, että lopputulokset ovat tavoitteesi mukaiset. Me muodostamme toimivan kokonaisuuden, jossa tuotteesi, palvelusi ja henkilöstösi ovat verkossa helposti nähtävillä.

Rakennamme yrityksellesi uudet kotisivut WordPress-alustaa hyödyntäen. Annamme tukea myös sosiaaliseen mediaan. Voimme olla yrityksesi somevastaava tai kirjoittaa blogia. Kun päivitämme ja ylläpidämme näitä puolestasi, yritykselläsi jää enemmän aikaa henkilökohtaiseen asiakastyöhön.