OMAT ASIAKASRATKAISUT

Tarjoamme palveluamme, jotta voit toimia asiakkaittesi kanssa uusilla tavoilla. Kehitystyössä huomioimme yrityksesi arvokkan osaamisen ja otamme henkilöstösi mukaan keskusteluun. Näin syntyy ideoita, joissa yhdistyy henkilöstösi kokemus ja meidän asiantuntemuksemme.

Etsimme aktiviisesti tietoa ja sovellamme sitä sujuvasti. Muodostamme kehitysideoista kokonaisuuksia ja annamme suosituksia toteutuksesta. Tämä auttaa yritystäsi tavoittamaan ja palvelemaan asiakkaittaan rikkaammin. Arvostamme helposti käyttöönotettavia teknologioita, kuten sosiaalista mediaa, verkkokauppaa ja kotisivuja.

Yhteistyömme voi saada myös jatkoa. Kun yrityksesi on tullut tutuksi, pääsemme tulevissa projekteissa helposti liikkeelle. Meillä on myös lisäpalveluja, joiden avulla saat käyttöösi laadukkaita valokuvia sekä uudistat yrityksesi kotisivut.

NÄIN PALVELU TOIMII

KOHTI UUTTA SUUNTAA
Yhteistyömme saa alkunsa, kun yrityksesi haluaa mennä uuteen suuntaan. Asiakkaittesi tarpeet luovat lähtökohdan. Laatu paranee oikeanlaisella tekemisellä. Kun tavoite pysyy kirkkaan mielessä, pääsee eteenpäin varmemmin.
VAUHTIA IDEOISTA
Yritykselläsi on paljon kokemusta, joka kannattaa käyttää hyödyksi. Ideat lentävät parhaiten avoimessa keskustelussa. Saat tuoretta ymmärrystä siitä, mitä voit tehdä asiakkaillesi.
YHDESSÄ RATKAISUIHIN
Arvo syntyy ihmisistä. Tarjoamme asiantuntemusta, joka toimii ponnahduslautana ideoiden luonnissa ja käyttöönotossa. Henkilöstösi mukanaolo on tärkeää ja edistää muutoksen aikaansaamista.

VALOKUVAUS JA KOTISIVUJEN TOTEUTUS

Valokuvauspalvelu on sinua varten, kun haluat luoda asiakkaillesi erilaisia kokemuksia. Valokuvat kertovat hetkistä, tunnelmista ja tilanteista, jotka jäävät katsojan mieleen. Toimeksianto alkaa huolellisella suunnittelulla. Valokuvaustilanteissa teemme yrityksesi kanssa yhteistyötä varmistaaksemme, että tavoitteesi näkyvät lopputuloksissa.

Teemme tuotteesi, palvelusi ja henkilöstösi näkyväksi omannäköisen tyylisi mukaan. Saat käyttöösi laadukkaita valokuvia, joilla voit esitellä verkkokaupan tuotevalikoimaa monipuolisemmin sekä kohentaa kotisivujesi visuaalista ilmettä. Tarvittaessa rakennamme yrityksellesi myös uudet kotisivut WordPress-alustaa hyödyntäen. Näin uudistat ilmettäsi helposti.