MARKKINOINNIN RATKAISUT

LÄHTÖTILANNE

Muodostamme alussa kokonaiskuvan siitä, miten yrityksesi tavoittaa ja palvelee asiakkaitaan eri tilanteissa. Tämä auttaa yritystäsi kirkastuttamaan tavoitteita. Saat myös arvokasta tietoa yrityksesi markkinoinnista ja eri medioiden käytöstä nykyhetkellä.

SUUNNITTELU

Avoin keskustelu on hedelmällistä ja antaa vauhtia. Nostamme esille teemoja ja ohjaamme pintaa syvemmälle. Ideat syntyvät yhteistyön tuloksena. Hyvä suunnittelu antaa markkinoinnille siivet. Saat uudenlaista ymmärrystä siitä, mitä voit tehdä asiakkaittesi parhaaksi. Myös kokonaisuutta on helpompi hallita.

TOTEUTUS

Tarjoamme käytännön osaamista, kun yrityksesi haluaa saada ideat pyörimään. Aidot teot vievät eteenpäin. Olemme kotisivujen suunnittelijoita ja toteuttajia. Myös sosiaaliseen mediaan ja uutiskirjeisiin tuotamme sisältöä. Näin yrityksesi pystyy käyttämään verkkoa tehokkaammin omassa markkinoinnissaan.

KOTISIVUT JA SOSIAALINEN MEDIA

Asiakkaat etsivät uutta ja ajankohtaista. Kotisivut ja sosiaalinen media sopivat yrityksellesi, kun haluat jakaa tietoa ja antaa asiakkaillesi kokemuksia. Laadukas sisältö synnyttää luottamusta. Valokuvilla herätetään kiinnostus, kun taas sanoilla kerrotaan pidempiä tarinoita ja välitetään lyhyempiä viestejä.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi uudet kotisivut WordPress-alustaa hyödyntäen. Uutiskirjeiden tilaus on mahdollista liittää omille kotisivuillesi MailChimp-palvelun avulla. Voimme toimia myös yrityksesi somevastaavana tai blogin kirjoittajana. Meillä on kokemusta sisällöistä, niin tekstien laadinnasta kuin valokuvauksesta. Kun me huoledimme kotisivuista ja sosiaalisen median päivityksistä, sinulle jää enemmän aikaa omille asiakkaillesi.

Omassa blogissamme avaamme erilaisia teemoja ja annamme yrityksellesi myös vinkkejä. Voit käydä lukemassa, mitä on hyvä ottaa huomioon kotisivujen suunnittelussa ja sosiaalisen median käytössä.