Rauhallinen tunnelma välittyy heti aulassa. Tyylikkyys koostuu avarista ikkunoista ja puusepän työstämistä tuoleista. Auringonsäteet tulvivat sisään verhojen lomasta valaisten salia. Henkilöstön tervetulotoivotus saa hyvälle tuulelle.

Ravintolaan lähdetään yleensä syömään, mutta tällä kerralla tapahtuu jotain yllättävää. Sosiaalisessa mediassa on kerrottu näyttelystä, jossa voi tutustua rakennuksen historiaan. Paikan päällä esitellään vanhoja valokuvia ja kerrotaan tarinoita menneestä ajasta. Missä piilee esimerkin hienous?

Parhaimmillaan palvelu synnyttää kokemuksen, joka jää kävijän mieleen pidemmäksi aikaa. Asiakkailla on paljon odotuksia, mutta niiden täyttäminen ei ole aina yksinkertaista. Toiset hakevat henkilökohtaisuutta ja tiivistä kanssakäymistä, kun taas toisille on tärkeää rutiinit ja omassa tahdissa eteneminen.

Onko yrityksen helppo tehdä käyntikortti? Entä miten saada se kestämään muutoksia? Palvelut ovat toimintaa, joka näkyy suoraan asiakkaalle. Avainasemassa on henkilöstö, joka on innostunut etsimään uutta sekä haluaa ottaa osaamisensa tehokkaampaan käyttöön. Lisäksi tarvitaan taitoa kuunnella ja joustaa asiakkaan mukaan. Näin syntyy hedelmällistä yhteistyötä, joka vie eteenpäin.

Työtä voi tehdä perinteisesti, mutta kannattaa olla avoin myös muille tavoille. Verkko sopii niin nykyisen toiminnan parantamiseen kuin uuden luomiseen. Tilastokeskus on seurannut säännöllisesti talouden rakennemuutosta, ja uuden ennusteen mukaan tuleva kasvu tehdään yhä enemmän palveluilla. Siksi nämä ovat arvokkaita monille yrityksille.

Verkossa asioit kätevästi. Ajankohdan voi valita sen mukaan, mikä omaan päivään sopii. Selaaminen on nopeaa, kun tuotteet on ryhmitelty selkeästi. Ostopäätös on kuitenkin tehtävä ennen kokeilua. Minkä perusteella joukosta löytyy se oikea?

Ylhäällä on siniset piikkarit valkoista taustaa vasten. Uutuudenkarheutta on pinnassa ja oranssiset nauhat antavat mukavan säväyksen. Miten tällainen valokuva syntyy? Valaistus on toteutettu kahdella studiovalolla – suuntaa ja tehokkuutta on säädetty, jotta pintamateriaali tulee luotevasti esille. Tarkkuus on saatu aikaan Sigman makro-objektiivilla ja huolellinen kuvankäsittely viimeistelee lopputuloksen.

On hyvä panostaa tuotteiden näytteilleasetteluun myös verkossa. Valokuvat ovat tehokas tapa herättää katsojan mielenkiinto. Alla ovat samat urheilukengät, mutta tällä kertaa toteutuksessa on käytetty kännykkää. Valaistuksessa on ollut mukana kännykän oma salama ja huonevalo. Kuvankäsittely on jätetty tarkoituksella tekemättä.

 

 

Piikkarit ovat samat kummassakin, mutta kokemus on katsojalle silti erilainen. Kumpi herättää omia tunteitasi paremmin? Onnistunut valokuva on helppo aistia, saa aikaan positiivisia reaktioita sekä piirtyy heti mieleen.

Kännykällä kuvaaminen on vaivatonta muttei valttia joka tilanteessa. Laatu koostuu monesta tekijästä. Valokuvaus on tekniikkaa ja kuvankäsittelyä. Lisäksi tarvitaan sommittelua sekä taitoa elää hetkissä ja tilanteissa. Uskomme yhteistyöhön, jossa otamme asiakkaan mukaan toteutukseen. Näin varmistamme, että tavoitteet näkyvät tuloksessa.

Aurinko valaisee stadionia kirkkaasti ja tuo valkoiset viivat hyvin esille. Urheilukentällä on parhaillaan menossa harjoitukset. Kuvassa näkyy kahdeksan rataa ja ne eroavat toistaan vain pituuden suhteen.

Urheilussa ja liike-elämässä on samoja ominaisuuksia. Huolellinen valmistautuminen ja asioiden toistaminen tuo varmuutta. Jonne Seppä nostaa esille Helsingin Sanomien artikkelissa, ettei työ pelkästään riitä. Suorittamisen rinnalla yrityksen on hyvä katsoa pintaa syvemmälle ja tarkastella, mitä työntekijät saavat itselleen.

Miten viihtymistä voi parantaa? Onnistumisten tunteet ja uuden oppiminen tuovat sisältöä. Verkko avaa mahdollisuuksia kohdata toisiamme eri tilanteissa. On luontevaa hoitaa osa tehtävistä itsenäisesti. Myös yhdessä tekemistä tarvitaan. Kun työntekijät saavat osallistumisestaan myönteisiä kokemuksia, he ovat tyytyväisempiä yritykseen. Tämä näkyy asiakkaille.

Yhteistyöstä saa etuja. Jokainen voi tuoda esille omia kokemuksia ja havaintoja, jotka jäisivät muuten tunnistamatta. Avoimuus antaa siivet – on helppoa heittää ajatuksia ilmaan, kun ryhmä antaa tukea. Kannustavan ilmapiirin luonti on tärkeää, ja tähän me panostamme omissa asiantuntijapalveluissamme.

Onko ensimmäinen rata paras? Ruuhkassa ei pääse aina juoksemaan omaa tahtia. Viisas valmentaja kuuntelee urheilijaa ja löytää hänen kanssaan sopivat tavat. Kun vauhtia riittää, voi juosta pidemmän matkan ja päästä maaliin voittajana.